Це блюдо можна використовувати як теплий салат, а можна і подати як гарнір до риби або м’яса.
Покроковий рецепт
Розігрійте велику сковороду на середньому вогні. Додайте масло і потім додайте порізану цибулю. Смажте близько 2 хвилин або поки цибуля не стане м’яким.
Додайте в сковороду до цибулі часник, дрібно порубаний, кукурудзу і порізані гриби. Періодично помішуйте до тих пір, поки гриби не стануть злегка підсмаженими і м’якими. Приблизний час готування від 3 до 5 хвилин.
Змішайте в чашці вустерський соус і яблучний оцет. Залийте отриманою сумішшю теплий салат в сковороді. Смажте ще 1-2 хвилини, приправивши сіллю і перцем.
Зніміть грибний салат з вогню, покладіть в чашу. Трохи остудіть салат і, додайте порізану свіжу зелень. Подавайте салат з грибами і кукурудзою теплим. Приємного апетиту!