Пісний суп з молодим горошком на вершковому маслі

Пісний суп з молодим горошком на вершковому маслі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Вегетаріанський копчений суп – смачна і поживна страва швидкого приготування!

Інгредієнти

Картопля – 3 шт.
Цибуля – 1 шт.
Морква – 1/2 шт.
Горошок молодий – 50 г
Вершкове масло – 25 г
Зелена цибуля – 2 шт.
Рослинне масло – 1 ст. л.
Макарони – 30 г
Спеції – за смаком
Сіль – за смаком
Перець чорний – за смаком

Як приготувати Пісний суп з молодим горошком на вершковому маслі

Насичений смаку горохових суп порадує багатогранністю смаком і ніжним ароматом вершкового масла. Страва смачна, пікантне і дуже наваристое. Перевагою є те, що суп підходить абсолютно всім – і м’ясоїдам і вегетаріанцям. Якщо ж ви зовсім не можете без м’яса, можна на етапі варіння картоплі додати до супу копчену свинячу грудинку. Експериментуйте і знайдіть свій ідеальний варіант горохового супу!

Покроковий рецепт

Для початку потрібно очистити овочі. Вимити коренеплоди і нарізати картоплю на дрібні кубики. Промити овочі і залити водою. Відправити на вогонь і варити до напівготовності.

Моркву подрібнити і додати до картоплі.

Обсмажити на суміші рослинного і вершкового масел молодий горошок і дрібно нарізаний ріпчаста цибулю.

Всипати горошок в напівготового картоплі разом з макаронами. Посолити суп по смаку.

Приправити страву спеціями і дрібно нарубаним зеленою цибулею.

Розлити настоявшийся протягом чверті години суп по тарілках.

Подавати з темним хлібом або цибульними булочками. Приємного апетиту!