Вегетаріанський копчений суп – смачна і поживна страва швидкого приготування!

Інгредієнти
| Картопля – 3 шт. | |
| Цибуля – 1 шт. | |
| Морква – 1/2 шт. | |
| Горошок молодий – 50 г | |
| Вершкове масло – 25 г | |
| Зелена цибуля – 2 шт. | |
| Рослинне масло – 1 ст. л. | |
| Макарони – 30 г | |
| Спеції – за смаком | |
| Сіль – за смаком | |
| Перець чорний – за смаком |
Насичений смаку горохових суп порадує багатогранністю смаком і ніжним ароматом вершкового масла. Страва смачна, пікантне і дуже наваристое. Перевагою є те, що суп підходить абсолютно всім – і м’ясоїдам і вегетаріанцям. Якщо ж ви зовсім не можете без м’яса, можна на етапі варіння картоплі додати до супу копчену свинячу грудинку. Експериментуйте і знайдіть свій ідеальний варіант горохового супу!
Покроковий рецепт

Для початку потрібно очистити овочі. Вимити коренеплоди і нарізати картоплю на дрібні кубики. Промити овочі і залити водою. Відправити на вогонь і варити до напівготовності.

Моркву подрібнити і додати до картоплі.

Обсмажити на суміші рослинного і вершкового масел молодий горошок і дрібно нарізаний ріпчаста цибулю.

Всипати горошок в напівготового картоплі разом з макаронами. Посолити суп по смаку.

Приправити страву спеціями і дрібно нарубаним зеленою цибулею.

Розлити настоявшийся протягом чверті години суп по тарілках.

Подавати з темним хлібом або цибульними булочками. Приємного апетиту!
