Вегетаріанський копчений суп – смачна і поживна страва швидкого приготування!
Інгредієнти
Картопля – 3 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1/2 шт. | |
Горошок молодий – 50 г | |
Вершкове масло – 25 г | |
Зелена цибуля – 2 шт. | |
Рослинне масло – 1 ст. л. | |
Макарони – 30 г | |
Спеції – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Перець чорний – за смаком |
Насичений смаку горохових суп порадує багатогранністю смаком і ніжним ароматом вершкового масла. Страва смачна, пікантне і дуже наваристое. Перевагою є те, що суп підходить абсолютно всім – і м’ясоїдам і вегетаріанцям. Якщо ж ви зовсім не можете без м’яса, можна на етапі варіння картоплі додати до супу копчену свинячу грудинку. Експериментуйте і знайдіть свій ідеальний варіант горохового супу!
Покроковий рецепт
Для початку потрібно очистити овочі. Вимити коренеплоди і нарізати картоплю на дрібні кубики. Промити овочі і залити водою. Відправити на вогонь і варити до напівготовності.
Моркву подрібнити і додати до картоплі.
Обсмажити на суміші рослинного і вершкового масел молодий горошок і дрібно нарізаний ріпчаста цибулю.
Всипати горошок в напівготового картоплі разом з макаронами. Посолити суп по смаку.
Приправити страву спеціями і дрібно нарубаним зеленою цибулею.
Розлити настоявшийся протягом чверті години суп по тарілках.
Подавати з темним хлібом або цибульними булочками. Приємного апетиту!