Пісочний пиріг Крихітка до чаю з вишнею

Пісочний пиріг Крихітка до чаю з вишнею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Так само для приготування пісочного пирога “Крихітка” вам знадобляться :

– миска (я використовую пластикову);
– ємність для збивання яєць;
– кухлик\каструлька для маргарину;

Покроковий рецепт

Візьміть 3 яйця і ретельно збийте міксером або віночком (що доступнішим) до утворення пінки.

Одну пачку маргарину необхідно розтопити на плиті або в мікрохвильовій печі, але не доводити до кипіння. Після дати трохи охолонути по уникненню згортання яєць.

В яйця додати 1 склянку цукру, гарненько збити. Потім, потрібно додати 1 чайну ложку соди і погасити її оцтом (так пиріг стане більш пишним).

В яйця з содою і цукром додати остиглий за кілька хвилин маргарин і склянку борошна. Насправді, якщо вам здасться, що тісто занадто рідке, то сміливо можете додавати борошна скільки візьме” тісто. Борошно в цьому рецепті лягає більше на око.

Після того, як ви додали всі необхідні інгредієнти в тісто і гарненько його вымесили, необхідно розділити його на 2 рівні частини і одну частину відправити на 10 хвилин в морозильну камеру. На деку розкачайте першу частину тіста, додайте вишні або будь-яких інших ягід (можна варення) в тій кількості, яка б вам сподобалося. Особисто я додаю багато ягід, що б не було пробілів, потім зверху посипаю горіхами (це за бажанням). Друга частина тесту вже трохи огрубіла і її сміливо можна терти на тертці, посипаючи наш деко тертим тестом

Вуаля ! Наш пиріг готовий, і його можна сміливо ставити в духовку на 40 хвилин.
Після його приготування, наріжте його як тістечко і пригощайте членів сім’ї та друзів.
Приємного апетиту!