Наповніть коржик (піту) своїми улюбленими овочами і смаженим м’ясом – ситний перекус готовий!
Інгредієнти
піта – 2 штуки | |
телятина – 200 г | |
огірок свіжий – 1 штука | |
цибуля ріпчаста – 1/4 головки | |
спеції (сіль, перець) – на свій смак |
Для приготування цього смачного і ароматного страви вам знадобиться трохи часу, так як приготування м’яса не вимагає поспіху. Доповнює смак соковитою телятини ніжний свіжий огірочок. Не будемо втрачати ні хвилини, а приступимо до приготування.
Покроковий рецепт
1. Телятину необхідно промити і нарізати тонкими смужками. Готувати м’ясо рекомендуємо в пароварці. У тому випадку, якщо пароварка у вашому будинку відсутня поставити каструлю з водою на вогонь. Як тільки закипить вода, покласти на сито її поверхню, ефект вийде як у пароварки.
2. На сито викладіть м’ясо і закрийте кришкою. Готуйте, постійно помішуючи, до розм’якшення м’яса.
3. Піту розріжте вздовж і злегка прогрійте на сухій сковороді до утворення хрусткої скоринки.
4. Цибулю почистіть, наріжте тонкими півкільцями.
5. Огірок наріжте тонкими півкільцями.
6. Оливки/маслини без кісточок розріжте навпіл.
7. Змішайте м’ясо, маслини/оливки, цибулю і огірок. Заправте оливковою олією. За смаком посоліть і поперчіть.
8.Піту начиніть м’ясний-овочевою сумішшю. Поставте на дві хвилини в мікрохвильову піч. Подавайте відразу. Приємного апетиту!