Піца на дріжджовому тесті

Піца на дріжджовому тесті – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Для початку потрібно приготувати дріжджове тісто. Змішати теплу воду з дріжджами і цукром. Розтерти.

Додати сіль і масло.

Всипати борошно, замісити м’яке тісто і відправити підніматися на годину в тепле місце.

Піднялися тісто обім’яти.

Розділити тісто на кілька піц або зробити одну велику.

Для цього потрібно розкачати тісто за формою і покрити соусом.

Посипати тісто рубаним цибулею і часником, пропущеним через прес.

Додати гриби, огірки, ковбасу.

Покрити піцу сиром і майонезним соусом. Відправити блюдо в духовку до утворення рум’яної скоринки, виставивши температуру на 180.

Готову страву нарізати на шматочки і подавати до столу! Приємного апетиту!