Плов по-таджикски, з димком

Плов по-таджикски, з димком – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Під час відрядження в Таджикистан мене пригощали пловом. Він був приготований у дворі, серед чудового саду, у величезному казані. Це чарівність природи, запах – щось не звичайне! Спробуйте провести вихідні на пікніку з пловом!
Що знадобиться?
– м’ясо (можна і інше, але смачніше всього – баранина) – 1 кг;
– рис (краще – закруглений, з загостреним виходить сухувато) – 900 г;
– морква – 800 г;
– цибуля ріпчаста – 500 г;
– часник – 3 шт.;
– бавовняне масло (якщо немає – будь-яке рослинне);
– сіль – 40 г;
– чорний перець– 10 г;
– барбарис – 15 г;
– зіра – 10г;
– вода.

Покроковий рецепт