ПП-батончики з вишнею та бананом

ПП-батончики з вишнею та бананом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Готуємо інгредієнти. Для основи нам знадобляться стиглі банани і вівсянка. Всі інші добавки – по смаку і що вам подобається. Можете міксувати смаки, поливати розтопленим чорним шоколадом. Я вибрала вишню і какао.

Беремо глибоку миску, мнемо банани виделкою до однорідної кашки.

Додаємо вівсянку. Краще брати дрібний чи середній розмір, щоб батончики приготувалися, не залишилося сухих сирих крупинок. Ретельно перемішуємо.

Додаємо улюблені сухофрукти (я брала заморожену вишню, промокнувши її серветкою, щоб прибрати зайву вологу). Раджу додати солодощі у вигляді меду або родзинок, вишня сама по собі кисла. Я також додала трохи какао.

Деко злегка змащуємо маслом. Формуємо батончики.


Ставимо в духовку на середній вогонь. Контролюємо процес, щоб не підгоріло. Батончики повинні схопитися, стати хрустким і сухими зовні, трохи вологі всередині (через вишні). Можна розтопити чорний шоколад, покрити їх такий глазур’ю і дати застигнути. Смачні перекуски готові! Коли захочеться з’їсти шкідливий печиво або ще щось солоденьке – їжте ПП-батончики з улюбленими начинками. Ваша талія скаже вам спасибі 😉