Їжте на здоров’я і без докорів сумління.
Інгредієнти
Борошно цільнозернові – 2 склянки | |
Сіль, цукор – щіпка | |
Філе куряче – 2 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Спеції – За смаком | |
Масло для смаження (кокосове, оливкова або рослинне) – 1 ст. л. | |
Масло рослинне – 1 ч. л. |
Якщо ви стежите за своїм здоров’ям і намагаєтеся харчуватися правильно, то зовсім немає необхідності відмовляти собі в улюблених виробництві, адже можна їх перетворити в корисності. Наприклад чебуреки або пиріжки з м’ясом, мало хто встоїть перед їх ароматом, але потім все позначається на фігурі і совість починає гризти за з’їдене.
Але не переживайте, а записуйте дуже простий рецепт смачних ПП чебуреків.
Покроковий рецепт
Із м’яса приготувати фарш, додати цибулю, сіль і спеції. У фарш можна додати трохи води або роздробленого в крихту льоду. Це додасть характерною соковитості чебуреків.
У борошно додати дрібку солі і цукру, чайну ложку рослинного масла і потроху вливати теплу воду, замішуємо тісто рукою. Має вийти м’яке, не туге по консистенції. Накриваємо плівкою і відправляємо в холодильник на 15-20 хвилин.
Після того як тісто відпочило, дістаємо його і ділимо його на невеликі шматочки. Розкачати дуже тонко, присипавши стіл і гойдалку борошном. Викладаємо начинку і зліпити чебурек.
Антипригарну сковорідку злегка змастити маслом будь на Ваш смак і обсмажити з двох сторін чебуреки.
Приємного апетиту!