Приголомшливі гарбузове батончики з сирним кремом

Приголомшливі гарбузове батончики з сирним кремом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Це ласощі, приготоване з гарбузової м’якоті, виходить чудовим і дивовижно смачним.

Інгредієнти

ароматне гарбузова олія – половина ч. ложки
мелена гвоздика – за смаком
коричневий цукровий пісок – 320 г
будь-які січені й підсмажені горіхи – одна жменя
пюре яблучне несолодке – половин ст. ложки
рікотта – 260 г
борошно цільнозернові – одна ч. ложка
великі курячі яйця сирі – чотири штуки
цукрова пудра – три ст. ложки
мелений перець запашний – за смаком
пюре гарбузове – 460 г
мускатний горіх тертий – за смаком
розпушувач – дві ч. ложки з гіркою
кам’яна сіль тонкого помелу – половина ч. ложки
високосортний пшеничне борошно тонкого помелу – половина ч. ложки

Як приготувати Чудові гарбузове батончики з сирним кремом

Гарбузове пюре потрібно готувати заздалегідь, для цього слід очистити м’якоть гарбуза, потім нарізати його шматками, викласти в насадку пароварки і готувати до м’якості, а на це може піти приблизно п’ятнадцять хвилин або трохи більше часу.

Якщо пароварки немає в наявності, то гарбуз можна приготувати в мікрохвильовій печі або просто відварити її в малій кількості води. Дуже важливо не но розварювати сильно гарбузову м’якоть, інакше вона стає водянистою і втратить свій тонкий і дивно приємний аромат, природно, в цьому випадку і страва вийде не таки вже смачним.

Покроковий рецепт

Свіжоприготоване гарбузове пюре ненадовго викласти на сито, щоб з нього стекли всі надлишки рідини, далі в миску великого розміру викласти курячі яйця, збити їх до утворення щільної піни. Додати гарбузове та яблучне пюре, а також трохи олії і цукровий пісок, після цього з’єднати в іншій мисці спеції із сіллю, розпушувач з цільнозерновий і пшеничним борошном.

Сипучі інгредієнти перемішати і пересипати в солодку гарбузову суміш, потім вимісити тісто, перелити його в невелику глибоку форму, поставити в духову шафу і протягом півгодини запікати при 180 градусах.

Поки запікається гарбузовий корж для майбутніх батончиків, можна приготувати сирний крем, а для цього з’єднати в одній посуді цукрову пудру і рікотту, збити.

Як тільки гарбузовий корж приготується, потрібно залишити його на решітці до повного остигання, після цього акуратно дістати з форми, змастити рівномірно сирним повітряним кремом і присипати подрібненими горішками.

Відправити ласощі хвилин на тридцять у холодильник, потім дістати його, нарізати невеликими прямокутниками і подавати з теплим молоком або з ароматною кавою.