Це ласощі, приготоване з гарбузової м’якоті, виходить чудовим і дивовижно смачним.

Інгредієнти
| ароматне гарбузова олія – половина ч. ложки | |
| мелена гвоздика – за смаком | |
| коричневий цукровий пісок – 320 г | |
| будь-які січені й підсмажені горіхи – одна жменя | |
| пюре яблучне несолодке – половин ст. ложки | |
| рікотта – 260 г | |
| борошно цільнозернові – одна ч. ложка | |
| великі курячі яйця сирі – чотири штуки | |
| цукрова пудра – три ст. ложки | |
| мелений перець запашний – за смаком | |
| пюре гарбузове – 460 г | |
| мускатний горіх тертий – за смаком | |
| розпушувач – дві ч. ложки з гіркою | |
| кам’яна сіль тонкого помелу – половина ч. ложки | |
| високосортний пшеничне борошно тонкого помелу – половина ч. ложки |
