Пряна риба у фользі

Пряна риба у фользі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Ніжне філе рибки в фользі з травами підкорить любителів ніжних і пікантних страв.

Інгредієнти

Філе риби – 2 шт.
Прованські трави – 1 ч. л.
Сіль – 1/2 ч. л.
Перець чорний мелений – 1/2 ч. л.
Лимон – 1/2 шт.
Чебрець – 4 шт.

Як приготувати Пряна риба у фользі

Ніжна, пряна і соковита рибка з ароматом цитрусових і пікантного чебрецю підкорить любителів рибних страв. Для приготування такої рибки в фользі потрібно придбати філе білої рибки, без кісток. Я використовую філе талісмана, так як він не тільки дуже смачний, але і соковитий. Також можна використовувати такий спосіб маринування і для філе червоних сортів риби, адже лимончик і тавы підкреслять смак будь рибки.

Варто сказати, що страва дуже низькокалорійна, так як не використовуються ніякі додаткові жирні компоненти, тільки рибка, лимон і трави, запечені без масла, але неймовірно смачні. Спробуйте таке філе на вечерю і ви побачите, що тануть сантиметри в талії вже через тиждень. Блюдо дуже ситне і ви не будете відчувати почуття голоду, тим самим не буде спокуси підкріпитися на ніч. Худнемо смачно і легко з ніжною рибкою в духовці на вечерю.

Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для страви. Гарненько вимити рибне філе і висушити паперовими рушниками.

Розрізати філе на зручні шматочки, натерти з обох сторін сіллю і прованськими травами.

Нарізати кружечками лимон і викласти поверх філе рибки.

Кожен шматочок рибки щільно загорнути в харчову фольгу і помістити в жароустойчивую форму для запікання.

Відправити рибку в духовку при 200 градусах на півгодини. В кінці приготування розкрити фольгу з кожного шматочка і обсипати всі скибочки філе чебрецем.

Подавати ароматну рибку з рисом або картоплею. Приємного апетиту!