Ніжне філе рибки в фользі з травами підкорить любителів ніжних і пікантних страв.

Інгредієнти
| Філе риби – 2 шт. | |
| Прованські трави – 1 ч. л. | |
| Сіль – 1/2 ч. л. | |
| Перець чорний мелений – 1/2 ч. л. | |
| Лимон – 1/2 шт. | |
| Чебрець – 4 шт. |
Ніжна, пряна і соковита рибка з ароматом цитрусових і пікантного чебрецю підкорить любителів рибних страв. Для приготування такої рибки в фользі потрібно придбати філе білої рибки, без кісток. Я використовую філе талісмана, так як він не тільки дуже смачний, але і соковитий. Також можна використовувати такий спосіб маринування і для філе червоних сортів риби, адже лимончик і тавы підкреслять смак будь рибки.
Варто сказати, що страва дуже низькокалорійна, так як не використовуються ніякі додаткові жирні компоненти, тільки рибка, лимон і трави, запечені без масла, але неймовірно смачні. Спробуйте таке філе на вечерю і ви побачите, що тануть сантиметри в талії вже через тиждень. Блюдо дуже ситне і ви не будете відчувати почуття голоду, тим самим не буде спокуси підкріпитися на ніч. Худнемо смачно і легко з ніжною рибкою в духовці на вечерю.
Покроковий рецепт

Підготувати всі інгредієнти для страви. Гарненько вимити рибне філе і висушити паперовими рушниками.

Розрізати філе на зручні шматочки, натерти з обох сторін сіллю і прованськими травами.

Нарізати кружечками лимон і викласти поверх філе рибки.

Кожен шматочок рибки щільно загорнути в харчову фольгу і помістити в жароустойчивую форму для запікання.

Відправити рибку в духовку при 200 градусах на півгодини. В кінці приготування розкрити фольгу з кожного шматочка і обсипати всі скибочки філе чебрецем.

Подавати ароматну рибку з рисом або картоплею. Приємного апетиту!
