Для гарніру відбираємо зіпсовані бульби, промиваємо під проточною водою, очищаємо зручним способом від шкірки. Рекомендується кожен бульба розрізати на дві половинки.
Підготовлені картопляні бульби перекладаємо в каструлю відповідного розміру і заливаємо холодною водою. Солимо на свій смак. Ставимо варитися на вогонь. Доводимо до готовності.
Коли картопля буде готовий, з нього зливаємо картопляний відвар. Додаємо до вмісту шматочок вершкового масла.
Підливаємо тепле пряжене молоко.
«Перетворюємо» картопляні бульби в пюре зручніше для вас способом.
Ось яке апетитне картопляне пюре у нас вийшло! З таким гарніром добре поєднуються м’ясні, рибні, грибні та овочеві страви. Приємного апетиту!