Наивкуснейшее страва з овочів, яке доповнено шматочками курячого філе і нашаткованої капусти. Приготуйте таке рагу і ви!
Інгредієнти
Грудка куряча – 300 гр | |
Цибуля – 1 шт. | |
Морква – 1 шт. | |
Перець болгарський – 1 шт. | |
Молодий Кабачок – 1 шт. | |
Капуста білокачанна – 200 гр | |
Масло рослинне – 40 мл | |
Паста томатна – 1 ст. л. | |
Сіль – за смаком | |
Кріп – за смаком |
У нашому рецепті використовується така частина курочки як грудка. Курячий продукт ми наріжемо шматочками, підсмажимо в рослинному маслі, а потім доповнимо з нарізкою овочів і білокачанної капусти. Овочеве рагу різноманітить ваш буденний раціон.
Покроковий рецепт
Курячу грудку промиваємо, обсушуємо паперовим рушником. Нарізаємо курячу грудку шматочками. Прогріваємо в каструлі рослинне масло, яке потім перекладаємо курячу нарізку. Трохи присаливаем, підсмажуємо, пару раз перемішуючи.
Нарізаємо паралельно перець болгарський смужками, цибулю – шматочками. А ось моркву для рагу натремо. Овочеву нарізку перекладаємо до курячих шматочків. Продовжуємо мучити інгредієнти разом.
Молодий кабачок очищаємо від тонкої шкірки. Нарізаємо кубиками кабачок, які перекладаємо відразу в каструлю до решти інгредієнтів страви.
Капусту шаткуємо, додаємо в каструлю.
Ще досолює і додаємо томатну пасту. Перемішуємо.
Тушкуємо овочеве рагу з куркою і капустою до готовності всіх інгредієнтів. Склад рагу доповнюємо подрібненою зеленню. Приємного всім апетиту!