Рагу з яловичини і кабачків – ситне і смачне м’ясне блюдо. М’ясо яловичини доповнено в нашому рецепті кабачками, морквою і цибулею.
Інгредієнти
Яловичина – 350 гр м’якоть | |
Масло рослинне – 50 мл | |
Морква – 1 шт. | |
Цибуля – 1 шт. | |
Кабачок – 0,5 шт. | |
Цибуля зелена – за смаком | |
Сіль – за смаком | |
Спеції – за смаком |
На виході страва – тушкована яловичина з кабачками – має насичений смак. Подати рагу з яловичини і кабачків до столу можна як самостійну закуску, і поєднувати при подачі з улюбленим гарніром. Шматочки яловичини нудяться в каструлі разом з подрібненою морквою, цибулею і кабачком.
Покроковий рецепт
Промиваємо під проточною водою шматок м’якоті яловичини. Обсушуємо його паперовим рушником. На обробній поверхні нарізаємо м’ясо дрібними брусочками.
У каструлі прогріваємо рослинне масло. Нарізку з яловичини переправляємо для обжарювання в каструлю (сотейник). Присаливаем за смаком.
Поки обсмажуються шматочки яловичини, займемося овочами. Подрібнюємо теркою очищену морквину.
Кабачок (у нас молодий плід) нарізаємо кубиками. Очищений від лушпиння цибулю подрібнюємо шматочками.
Перекладаємо нарізку з овочів до м’яса, продовжуємо обжарку.
Хвилин через 5-7 до інгредієнтів додаємо воду, зменшуємо вогонь і тушкуємо яловичину з овочами близько 45-50 хвилин. За необхідності ще влити води.
Склад страви в кінці готування різноманітимо подрібненою зеленою цибулею і улюбленими спеціями.
Рагу з яловичини і кабачків готово! Всім приємного апетиту!