Готувати страви на сковороді вок не тільки приємно, але і корисно. Рибні страви з овочами рекомендують вводити в раціон як мінімум один раз в тиждень.
Покроковий рецепт
1. Хек наріжте невеликими кубиками або смужками. Приправте спеціями і відправте смажитися на сковороду.
2. Часник почистіть, дрібно порубаєте. Закиньте все до риби, продовжуючи смажити.
3. Овочі, які необхідно, очистіть і наріжте. Додайте до риби, смажте 2 хвилини. Додайте прянощі та соуси. Потім додайте 150 мл бульйону або води і тушкуйте ще 20 хвилин під закритою кришкою.
4. Змішайте в стакані 1 столову ложку кукурудзяного крохмалю з 3 столовими ложками води. Додайте в сковороду до овочів і риби, щоб загущатися соус.
5. Доведіть до кипіння, потім вимкніть вогонь. Перед подачею прикрасьте блюдо листям коріандру.
* Подавати таку страву потрібно з рисом. Приємного апетиту!