Риба під маринадом з білої квасолі

Риба під маринадом з білої квасолі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Розморозити філе білої риби.
Поки розморожується риба підготувати овочі. Моркву почистити, дрібненько нашаткувати. Ріпчасту цибулю почистити, нарізати півкільцями.

Розжарити сковороду з 3-ма столовими ложками рослинного масла. Обсмажити на олії цибулю до прозорості. Потім закинути моркву, смажити до золотистого кольору моркви. При бажанні можна додати 1 столову вершкового масла (морква придбає приємний, більш золотистий відтінок). Відкласти смажені овочі в бік.

Вже розморожене рибне філе нарізати на невеликі шматочки. У тарілку насипати 6 столових ложок борошна, додати сіль, чорний мелений перець і паприку за смаком, перемішати. Шматочки риби з усіх боків обваляти в борошні.

Розжарити сковороду з рослинним маслом. Обсмажити на олії на середньому вогні рибу, без кісток в борошні.

Смажену рибу перекласти в вогнетривку форму. Зверху викласти шар смажених овочів.

Потім викласти по всій поверхні квасолю разом з томатним соусом.

Запікати білу рибу під квасолею з розігрітій до 180 градусів духовці 5 – 10 хвилин. Подавати до столу гарячим. Приємного апетиту!