Розморозити філе білої риби.
Поки розморожується риба підготувати овочі. Моркву почистити, дрібненько нашаткувати. Ріпчасту цибулю почистити, нарізати півкільцями.
Розжарити сковороду з 3-ма столовими ложками рослинного масла. Обсмажити на олії цибулю до прозорості. Потім закинути моркву, смажити до золотистого кольору моркви. При бажанні можна додати 1 столову вершкового масла (морква придбає приємний, більш золотистий відтінок). Відкласти смажені овочі в бік.
Вже розморожене рибне філе нарізати на невеликі шматочки. У тарілку насипати 6 столових ложок борошна, додати сіль, чорний мелений перець і паприку за смаком, перемішати. Шматочки риби з усіх боків обваляти в борошні.
Розжарити сковороду з рослинним маслом. Обсмажити на олії на середньому вогні рибу, без кісток в борошні.
Смажену рибу перекласти в вогнетривку форму. Зверху викласти шар смажених овочів.
Потім викласти по всій поверхні квасолю разом з томатним соусом.
Запікати білу рибу під квасолею з розігрітій до 180 градусів духовці 5 – 10 хвилин. Подавати до столу гарячим. Приємного апетиту!