Смажений на грилі яловичий стейк подається з овочами та соусом.

Інгредієнти
| Рибай стейк – 2 шт. | |
| Сіль – за смаком | |
| Рослинне масло – для смаження | |
| Розмарин – пару гілочок | |
| Базилік – кілька листя | |
| Суміш перців – за смаком |
Як приготувати Рибай стейк з яловичини на грилі
М’ясо, яке використовується для приготування рибай, з товстої реберної частини яловичини. Завдяки безлічі жирових прошарків стейк легко готується в домашніх умовах і смажиться на сковороді. М’ясо виходить соковитим і ніжним.
Покроковий рецепт

Натерти стейк сіллю.

Обсмажити на розпеченій сковороді на рослинній олії з обох сторін.

Змішати трави: розмарин, суміш перців, базилік…

Обваляти в травах м’ясо. Подавати до столу з овочами.

Приємного апетиту!
