Рибна запіканка з горошком, у вершках

Рибна запіканка з горошком, у вершках – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Промити дуже ретельно все рибне філе морського окуня, потім на паперовому рушнику підсушити його, якщо є кісточки, то їх необхідно видалити за допомогою абсолютно чистого пінцета. Далі рибу слід нарізати шматочками маленького розміру, підготувати форму для запікання середнього розміру з високими бортиками, змастити зсередини її рясно розтопленим жиром або вершковим маслом.

Викласти у форму рибні шматочки, приправити їх невеликою кількістю перчика, посолити зовсім трохи, весь салатний цибулю необхідно почистити, потім кільцями середньої товщини нарізати. Рівномірним шаром розкласти на подрібненої рибі колечка салатного лука, потім поставити в духовку запіканку хвилин на п’ятнадцять.

Дістати з духовки форму з рибної запіканкою, викласти по всій поверхні зелений горошок.

З курячим яйцем з’єднати вершки збити все, потім додати приправу каррі, а також мелкомолотый перець і деяку кількість солі до смаку. Крім того, насипати необхідно рівномірно подрібнену паприку солодку і тертий мускатний горіх.

У форму рівномірно влити приготований яєчно-вершковий соус. Після цього поставити хвилин на двадцять запіканку і готувати її при середній температурі. Як тільки з’явиться легка скоринка, можна виймати приготоване рибне блюдо з горошком з духовки і подавати до столу.