Рибний салат «Горбуша по-святковому»

Рибний салат «Горбуша по-святковому» – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

З горбуші витягують кісточки, а м’якоть розминають виделкою.

Рис відварюють заздалегідь до розсипчастого стану і змішують з рибкою.

Нарізають селера. Яблука очищають від шкірки, нарізають дрібними кубиками або смужками. Можна натерти на крупній тертці.

Ядра горіхів потрібно подрібнити. Бажано пропустити через м’ясорубку або скористатися кухонним комбайном.

Ізюм або сушені абрикоси необхідно заздалегідь замочити. Якщо ви вибрали абрикоси, потрібно дрібно нарізати.

Горіхи додають до рибно-рисової суміші. Сюди ж висипають яблуко, селера і родзинки/абрикоси.

Заправляють салат майонезом. Додають за смаком сіль і порошок каррі. Багато солі додавати не рекомендується – горбуша і так солона.

Подають рибний салат відразу. Зберігати в холодильнику заправлений салат не варто.