Рибний салат з горошком, крабами і корейською морквою

Рибний салат з горошком, крабами і корейською морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Цей листковий салат готується з простих і доступних інгредієнтів. Він виходить ситним, смачним, дуже ніжним і “свіжим”.

Покроковий рецепт

Ковбасний сир покласти в морозилку. Ріпчасту цибулю дрібно порізати, залити крутим окропом і лимонним соком. Дати постояти 5-7 хв, щоб цибуля стала м’якою.

З рибних консервів злити рідину. Рибку викласти з банки в салатник. Рекомендую використовувати глибоку форму, так як в цьому салаті багато шарів.

Розім’яти рибу виделкою. З лука злити рідину, перемішати з рибою. Заправити майонезом. Це перший шар салату.

Корейську моркву дрібно порізати. Якщо замінили на звичайну моркву, то її натерти на дрібній тертці. Викласти поверх риби і також заправити майонезом. Це другий шар салату.

Консервований зелений горошок + майонез. Це третій шар салату.

Варені яйця дрібно порубати. Викласти горошок, заправити майонезом. Це четвертий шар салату.

Свіжий огірок порізати кубиками. Заправити майонезом. Це п’ятий шар салату.

Крабові палички (або м’ясо) порізати. Плюс майонез. Це шостий шар салату.

Ковбасний сир натерти на дрібній тертці відразу в салатник. Рівномірно розподілити. Це сьомий, останній шар салату.