Приготуємо смачний і корисний річний сніданок із свіжих фруктів, сиру і пудингу.
Інгредієнти
молок – 400 мл | |
цукор – 4 + 2 столові ложки | |
пудинг – 1 пакетик | |
сир – 100 грам | |
сметана – 1 столова ложка | |
Полуниця – 150 гр | |
ківі – 2 шт. | |
горішки – для посипання |
Приготуємо смачний і корисний річний сніданок із свіжих фруктів, сиру і пудингу.
Покроковий рецепт
Доводимо до кипіння 400 мл. молока. Потім розділяємо рідину на дві рівні частини, одну з яких нам потрібно остудити. Коли молоко почне ледве теплим, виливаємо його в блендер. Додаємо туди 4 столових ложки цукру і один пакетик пудингу. В даному випадку використаний «стандартний» пудинг, без жодних смакових добавок або барвників. Збиваємо масу, щоб не було грудочок.
Другу половину молока знову доводимо до кипіння і вливаємо розведений пудинг. Відразу ж починайте активно помішувати. Практично в одну секунду маса перетворюється з рідкого в дуже густу. Як тільки пудинг густіє, треба зняти посуд з вогню. Трохи остудіть суміш і перекладіть її в блендер.
100 грам сиру, одну столову ложку сметани і дві столові ложки цукру збиваємо блендером в однорідну масу. Суміш повинна бути кремоподібної, як «магазинні» сирні десерти. Потім додаємо сир до пудингу і знову збиваємо блендером до однорідного стану.
Ріжемо на невеликі шматочки два ківі і полуницю. Далі викладаємо фрукти і суміш шарами. Бажано для цього страви вибирати високу посуд. Може підійти креманка, келих, гуртка. На дно кладемо крем, потім шар полуниці і ківі, шар кукурудзяних колечок. Повторюємо черговість: крем, шар полуниці і ківі, шар кукурудзяних колечок. Зверху присипаємо горішками. Відправляємо десерт в холодильник на годину або навіть більше. Подаємо до столу.
Цей десерт можна використовувати як легкий сніданок. В такому випадку, при приготуванні, потрібно зменшити кількість цукру наполовину. Якщо у вас немає блендера або кухонного комбайна, скористайтеся звичайним міксером.