М’ясо залити водою і поставити варити. Трохи недоварене м’ясо вийняти, порізати шматочками. Бульйон злити, залишивши приблизно 1 ст. в каструлі і опустити туди порізане м’ясо. Поставити на помірний вогонь. Рис промити і відварити до напівготовності.
Моркву почистити і помити. Порізати брусочками, часточками або кубиками, як більше подобається, але не дрібно. Додати моркву в каструлю до м’яса, тушкувати 3 хвилини.
Цибулю порізати великими кубиками і теж покласти в каструлю, тушкувати ще 3 хвилини.
Покласти різані печериці, перемішати.
Покласти квасолю, посолити, поперчити, приправити спеціями і згасити під кришкою 3 хвилини.
Додати капусту, закрити кришкою, тушкувати ще 3 хвилини.
В останню чергу покласти полувареный рис, а зверху кілька шматочків ароматного масла. Закрити кришкою і тримати на вогні до готовності рису.
Ретельно перемішати блюдо і подати до столу в гарячому вигляді.