Подрібнити кубиками цибулю. Нарізати соломкою моркву.
Обсмажити компоненти на олії до рум’яності.
Подрібнити петрушку і додати до овочів в сковорідку.
Нарізати варене куряче філе або стегно на кубики і додати до обжарке з овочів. Готувати ще хвилинку.
Подрібнити кріп.
Промитий рис помістити у форму з глини. Залити водою з розрахунку 1:2. Додати овочеву обжарку з м’ясом і рубану зелень кропу. Накрити форму кришкою або фольгою і відправити в розігріту до 180 градусів духовку на півгодини.
Ароматний і розсипчастий рис готовий!
Блюдо наваристое, але дуже дієтичне і легке. Такий гарнір ідеально поєднується з зелений соусом, італійської заправкою, свіжими салатами, яйцями і грибними стравами. Приємного апетиту!