Це блюдо дуже просте у приготуванні. З ним впорається абсолютно будь-яка людина, навіть дитина. У підсумку отримуємо ситне, недороге і смачне блюдо.
Інгредієнти
Рис – 250 грам | |
Тушонка – 1 банку | |
Сіль – за смаком щіпка |
Як відомо, тушонка будь-яку страву зробить смачним, а особливо якщо ви студент або просто обожнюєте тушковане м’ясо. Тушонка поєднується майже з будь-яким гарніром: макарони, рис, гречка та інші. Однією порцією тушкованого м’яса і рису можна добре наїстися. Це одне з головних переваг, особливо коли фінанси залишають бажати кращого.
Покроковий рецепт
Набираємо в каструлю води, ставимо на плиту і чекаємо поки закипить.
Коли вода закипіла, додаємо в неї рис. Я беру рис в пакетиках і на двох осіб додаю три або чотири пакетики рису. Якщо у вас рис без пакетиків, то додайте двісті п’ятдесят грам.
Поки рис вариться, відкриємо тушонку і викладемо її на сковороду. Додамо трохи рослинного масла і «обсмажимо її» поки жир не розплавиться. Порада: краще купувати тушонку приблизно за те рублів і вище. М’ясо буде якісніше і смачніше. Також, в тушонку можна додати лавровий лист. Вона буде більш багатим смаком.
Коли рис зварився, відкриваємо пакетики і висипаємо в каструлю. Посолимо.
Додаємо в готовий рис тушонки і ретельно все перемішуємо.