Рисові тефтелі з фаршу філе курей у вершково-томатному соусі

Рисові тефтелі з фаршу філе курей у вершково-томатному соусі – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

фарш з курячого філе (грудка) – 400 грам Для соковитості можна додати 100 грам перекрученого свинячого сала
рис – 100 грам круглозерний, быстрозазваривающийся
морква – 1 штука можна взяти 2-3 моркви
ріпчаста цибуля – 1 головка
рослинне масло – трохи дя обжарювання
спеції – за смаком сіль, чорний перець, коріандр
сметана – 100 грам
томатна паста – 50-70 грам можна кетчуп
спеції – за смаком паприка, сушений базилік, болгарський перець сушений

Як приготувати Рисові тефтелі з фаршу філе курей у вершково-томатному соусі