Різотто з яловичиною та прянощами

Різотто з яловичиною та прянощами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Очистити і промити овочі. М’ясо зачистити від плівок. Порубати кружечками моркву, подрібнити кубиком часник і яловичину.

Нашаткувати дрібними кубиками цибулину.

Обсмажити інгредієнти до золотистої скоринки на середньому вогні.

Всипати спеції. Це може бути кумін, кориця, пажитник або каррі. Також, можна додати фенхель, зерна сушеного кропу або корінь петрушки. Підсмажити спеції разом з іншими інгредієнтами.

Додати сухий рис. Підсмажити компонент протягом хвилини на маслі, після чого влити склянку бульйону або теплу воду. Гасити рис до м’якості.

Викласти на тарілку гарнір і подавати разом з м’ясними стравами, овочевими закусками та салатами.

Приємного апетиту!