Все борошно просіяти гіркою на робочу поверхню.
Мерзлий маргарин або вершкове масло натерти на крупній тертці поверх борошна. Жировий продукт потрібно виймати з морозилки тільки перед вживанням, його не можна розморожувати ні хвилини. Перемішати з борошном в крихту. Зібрати в гірку і зробити поглиблення в центрі.
В окремій ємності змішати сметану, оцет і жовтки. Рідку суміш влити в центр крихти з борошна та олії.
Обережно замісити густе тісто і поділити його на 4 частини. Прибрати в холодильник на 2 години.
У цей час підготувати безе. Холодні білки змішати з цукром і ваніліном. Збити за допомогою міксера в міцну піну.
Після закінчення 2 годин вийняти одну частину тіста розкачати в тонкий пласт, зверху нанести 2 ст. л. безе.
Розподілити безе по всій поверхні. Розрізати пласт на сегменти і скачати кожний сегмент в рогалик. Те ж саме зробити з іншими частинами тесту, виймаючи кожен раз по одній частині.
Рогалики помістити на деко, застелений пергаментом, змазаним олією. Випікати при 190 градусах 20-25 хвилин до золотистого кольору.
Готові рогалики вийняти і посипати цукровою пудрою. Приємного чаювання.