Інгредієнти вказані на 3 ролу (загальною вагою на 0,4 кг).
Покроковий рецепт
Інгредієнти.
Креветки очистити (хвостики залишити), відкласти в сторону.
Рибну тушку промити, посолити, поперчити, збризнути лимонним соком.
Креветку укласти на край рибки, (хвостик повинен стирчати) і загорнути в рулет.
Зафіксувати шпажкою.
Укласти рулетики на деко. На роли, зверху покласти по шматочку вершкового масла. Поставити в розігріту до 200 С духовку на 15 хвилин.
Помідори черрі і маслини порізати навпіл.
Готові рибні роли викласти на тарілку, заправити вершками і соєвим соусом. Прикрасити страву помідорками і зеленню. Приємного апетиту!