Російський салат Олівє з шинкою

Російський салат Олівє з шинкою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Секрети, які потрібно знати при приготуванні Олів’є:
– Щоб зберегти вітаміни і смак овочів, варіть їх у шкірці;
– Картопля беріть з розрахунку 1 штука на одну людину;
– Щоб картопля легше ріжеться і не прилипав, змочуйте ніж в холодній воді;
– Щоб надати свіжість і аромат нашому Олів’є, до солоним огіркам можна додати 1 свіжий огірочок;
– Ковбаса повинна бути без жиру;
– Не економте на яйцях, так як вони надають салату легкість і ніжність (приблизно на 1 людини – 1 яйце);
– Для надання ніжності салату використовуйте тільки зелений лук;
– Спочатку перемішайте всі інгредієнти, а потім тільки додайте майонез;
– Сіль додавайте після того, як заправите салат майонезом;
– Після холодильника, перед прикрасою, розкладіть салат в страви з допомогою «сервіровки кільця (можна обрізати 1,5 літрову пластикову пляшку);
– Прикрасьте салат, адже від його виду залежить ваш настрій і апетит!

Покроковий рецепт