Основний час займає варіння моркви, картоплі і яєць (круто). Відварені овочі остуджуємо і приступаємо до нарізки. Чистимо картоплю, нарізаємо невеликими кубиками.
Чистимо моркву, нарізаємо кубиками (бажано, того ж розміру, що і картопля).
Чистимо яйця, нарізаємо кубиками.
Потім нарізаємо кубиками шинку.
Мариновані огірочки також нарізаємо.
Всі інгредієнти складаємо в миску, додаємо дрібно порізану зелену цибулю і зелений горошок.
Заправляємо салат майонезом. Тепер можна спробувати салат і посолити за смаком (я не солю, так як майонез і так солоний). Непогано дати салату постояти в холодильнику, просочитися.
Викладаємо салат на тарілку…
Присипаємо меленим перцем, прикрашаємо за бажанням. Приємного апетиту!