Легко приготувавши, дотримуючись рецепту, і спробував цей супчик, ви відразу зрозумієте, чому він має таку назву. Цей смачний суп зробить вас найкращою для будь-якої людини.
Інгредієнти
Рожева квасоля – 200 г | |
Курячий бульйон – 2,5 л | |
Картопля – 7 шт середнього розміру | |
Морква – 1 шт | |
Томат з перцем – 0,5 л | |
Суміш трьох перців – 1 / 2 ч. л. | |
Часник – 5 зубчиків | |
Копчені курячі крильця – 2 шт | |
Кріп – 2 гілочки | |
Сіль – 1,5 ч. л. | |
Копчені чилі-ковбаски – 1 шт |
Супи не завжди є найулюбленішими стравами, але не цей! Насичений квасолевий суп з копченою куркою закохати в себе з першої ложки.
Покроковий рецепт
Нам знадобиться 2,5 літра готового курячого бульйону.
У киплячий бульйон закидаємо 200 г рожевої квасолі, яку попередньо потрібно було замочити на ніч у воді. Даємо їй гарненько проваритися, майже до готовності. Це займе близько години.
Додамо в бульйон з квасолею нарізаний на не дуже дрібні шматочки картоплю.
Туди ж через 20 хвилин додаємо натерту на крупній тертці моркву.
Коли інгредієнти дійшли до готовності, нам потрібно влити півлітра томата з перцем. І посолити (1,5 ч. л.).
Доповнюємо копченими крильцями. Кидаємо цілком. Вони додадуть супу приємний копчений аромат.
Подрібнюємо суміш трьох перців (чорний, білий, рожевий) на млині (половину чайної ложки) і часник з допомогою чесночницы (5 зубчиків).
Дрібно нарізаємо пару гілочок кропу і висипаємо вже в готовий суп.
При подачі додаємо нарізані на кружечки копчені чилі-ковбаски.