Такий гарнір припаде до смаку любителям грибів. Причому використовувати можна будь-які грибочки. Найдоступніший варіант – це печериці.

Інгредієнти
| гриби – 200 г | |
| кукурудза – 100 | |
| горошок заморожений – 100 г | |
| рис – 150 г | |
| луковичка – 1 шт. | |
| зелень – жменя | |
| сіль з перцем – за смаком | |
| соєвий соус – 3-4 ст. ложки |
У пісний день завжди хочеться чогось такого! Але не можна! Вчора готувала рис з овочами і грибочками. Дуже смачно! Пробуємо…
Покроковий рецепт
1. Гриби очищають і смажать до готовності. Дрібні екземпляри можна залишити цілими, великі – порізати скибочками.
2. Цибулю шаткують. Закидають до грибів і смажать все ще 2-3 хвилини.
3. До грибів закидають горошок і кукурудзу і тушкують до готовності овочів.
4. Рис відварюють до готовності.
5. Далі до грибочкам, кукурудзи і горошку додають варений рис. Заправляють суміш соєвим соусом (якщо соус не солоний, страву потрібно посолити). Всі тушать ще 5 хвилин.
6. Перед подаванням страву оформляють зеленню. Перчити – на смак готує. Приємного апетиту!
