Підготуйте продукти, які знадобляться для приготування цього супчика. М’ясо потрібно промити, а овочі очистити і також вимити. Злийте воду з заздалегідь замоченою перлової крупи.
М’ясо викладіть в каструлю і залийте чистою холодною водою. Поставте її на конфорку з максимальною температурою. Не пропустіть момент, коли на поверхні почне утворюватися піна, яку треба буде зняти. Відразу після видалення пінки потрібно буде додати в каструлю перловку. Варіть крупу з м’ясом 30 хвилин, для аромату можна додати в бульйон лавровий лист і запашний і чорний перець горошок.
Наріжте картоплю кубиками і відправте варитися до решти інгредієнтів. На цьому етапі можна додати сіль.
Залишилися овочі дрібно наріжте, а моркву можна натерти на тертці.
Обсмажте овочі на сковороді з соняшниковою олією. Засмажку додайте в суп.
Наріжте невеликими кубиками солоні огірки.
Додайте огірочки в майже готовий розсольник.
Порубаєте дрібно петрушку, часник подрібніть. Додайте зелень, часник і спеції у готовий суп, перемішайте. Спробуйте розсольник і додайте сіль.
Подавайте перше блюдо в гарячому або теплому вигляді з шматочком хліба.