У посуд вливають підігріту воду, розведені дріжджі, яйце, сіль, цукор. Додають просіяне борошно, гарненько перемішують. Перед закінченням вимішування додають розтоплений маргарин.
Правильне тісто однорідне, легко відстає від рук і посуду. Його обсипають борошном, накривають серветкою й залишають в теплі приблизно на 3 години. Періодично тісто потрібно обминати.
Тісто розділяють на порції — кульки.
Кожен з них розкочують в пласт і на середину кладуть фарш. Краї защипываются так, щоб вийшов човник (посередині залишалося отвір).
Заготовки викладають на лист і залишають на 20-30 хвилин в теплі для відстань. Після їх змащують яйцем і випікають до готовності.
Подають пиріжки гарячими на закуску, як самостійне друге блюдо або як доповнення до перших страв (бульйону, солянки).