Рулька свиняча, запечена з картоплею

Рулька свиняча, запечена з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рульку необхідно ретельно промити під проточною холодною водою.

У деко додають трохи холодної або теплої кип’яченої води

Рульку натирають сіллю і перцем.

Укладають свинячу ніжку в лист і ставлять у духову шафу, прогрітий до 220 градусів.

Картоплю миють, очищають і нарізають тонкими кружечками.

Після однієї години деко з рульку виймають з духовки і обкладають свинячу ніжку нарізаним кружечками картоплею, який солять і перчать.

Додають дві столові ложки оливкової олії – поливають картоплю зверху.

Знову відправляють деко в духовку і продовжують випікати ще протягом години.

Страву подають до столу гарячим.