Рулька свиняча, запечена з картоплею

Рулька свиняча, запечена з картоплею – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Рулька свиняча являє собою частина окосту, який найбільш близько прилягає до колінного суглобу. Існує безліч рецептів приготування страв з рульки. Для других страв найбільш часто використовують рульку від задніх ніг, так як вона є більш м’ясистою.

Інгредієнти для приготування запеченої свинячої рульки

Рулька велика від задньої ніжки – приблизно 1,5 кг.
Перець чорний – половина чайної ложки без гірки.
Кухонна сіль – одна чайна ложка без гірки.
Картопля – 800 грам.
Вода – 200 мл
Оливкова олія – дві столові ложки.

Покроковий рецепт