Румяна курочка, запечена з овочами

Румяна курочка, запечена з овочами – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

1. Прогрійте сковороду до максимальної температури.

2. Куряче філе промийте, обробіть, натріть каррі, сіллю перцем. Обсмажте на маслі з усіх боків до рум’яної скоринки.

3. Очистіть овочі. Наріжте довільними шматочками.

4. Викладіть овочі в вогнетривке блюдо. Сюди ж перекладіть куряче філе.

5. Наріжте лимон кружальцями і розкладіть по периметру страви.

6. Відправте в духовку м’ясо птиці з овочами на півгодини або до готовності м’яса. Якщо м’ясо або овочі будуть горіти, накрийте форму фольгою або папером для випічки.

7. Подавайте до столу присипавши зеленню і сиром. Приємного апетиту!