Дуже цікавий варіант швидкого салату, який готується з малосольною скумбрії. Для готування краще відразу взяти філе, щоб не витрачати час на оброблення риби.
Потрібно:
– 200 г риби;
– три картоплини;
– пара яєць;
– по одному кислого яблука, цибулині, моркві;
– сир чеддер, майонез, перець, сіль.
Приготування:
1. Рибне філе нарізають невеликими скибочками, сир ріжуть шматочками довжиною приблизно два сантиметри.
2. Картоплю з морквою промивають, відварюють, нарізають невеликими кубиками. Яблуко очищають, нарізають кубиками. Очищену цибулину ріжуть кружальцями. А яйця відварюють і нарубують дрібніші.
3. Всі продукти змішують в салатник разом, заправляють традиційно майонезом. Зверху прикрашають нашаткованої зеленню.
Подавати салат на швидку руку можна відразу. Він дуже ситний, вгамує голод і просто порадує своїм смаком.