Салат Мітла із сирого буряка, моркви і капустки

Салат Мітла із сирого буряка, моркви і капустки – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

В якості підготовки продуктів до приготування салату, необхідно вимити і почистити всі овочі, крім капусти.

Першим кроком потрібно капусту нарізати скибочками. Чим вони дрібніше, тим легше буде жувати.

Потім потрібно натерти моркву…

…І буряк на крупній тертці. Після цього викладаємо ці овочі до капусти.

Можна залишити салат шарами, а можна перемішати. В якості заправки рекомендується використовувати суміш оливкового масла і лимонного соку. Також є варіант залишити овочі без заправки і дати їм постояти хвилин 5-10, ретельно перемішавши все руками. Буряк і моркву дадуть сік, який буде виступати в якості заправки.
Салат готовий, приємного апетиту!