Куряче філе ріжемо на невеликі шматочки. Обсмажуємо на сковороді з розігрітим рослинним маслом до золотистого кольору.
Курячі яйця відварюємо круто в солоній воді протягом 7 хвилин. Сіль не дасть шкаралупі лопнути в процесі варіння. Остуджуємо і очищаємо яйця.
Ріжемо яйця дрібними кубиками і відправляємо в великий салатник.
Капусту пекінську шаткуємо тонкою соломкою і додаємо до яєць.
Свіжі огірки нарізаємо маленькими кубиками. Відправляємо в загальний салатник.
Подрібнюємо зелений лук і з’єднуємо з іншими інгредієнтами.
Обсмажені шматочки курячого філе кладемо в салатник з продуктами. Заправляємо салат майонезом, гірчицею і скроплюємо лимонним соком. Солимо і ретельно перемішуємо компоненти.
Готового салату даємо постояти в холодильнику протягом кількох хвилин, щоб інгредієнти наповнилися смаком заправки. Подаємо до столу ніжний курячий салат.