Салат Ніжний з куркою, пекінською капустою та огірками

Салат Ніжний з куркою, пекінською капустою та огірками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Куряче філе ріжемо на невеликі шматочки. Обсмажуємо на сковороді з розігрітим рослинним маслом до золотистого кольору.


Курячі яйця відварюємо круто в солоній воді протягом 7 хвилин. Сіль не дасть шкаралупі лопнути в процесі варіння. Остуджуємо і очищаємо яйця.


Ріжемо яйця дрібними кубиками і відправляємо в великий салатник.


Капусту пекінську шаткуємо тонкою соломкою і додаємо до яєць.

Свіжі огірки нарізаємо маленькими кубиками. Відправляємо в загальний салатник.

Подрібнюємо зелений лук і з’єднуємо з іншими інгредієнтами.

Обсмажені шматочки курячого філе кладемо в салатник з продуктами. Заправляємо салат майонезом, гірчицею і скроплюємо лимонним соком. Солимо і ретельно перемішуємо компоненти.

Готового салату даємо постояти в холодильнику протягом кількох хвилин, щоб інгредієнти наповнилися смаком заправки. Подаємо до столу ніжний курячий салат.