Салат Цезар по-домашньому

Салат Цезар по-домашньому – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.





Підготовка інгредієнтів для салату: вимити і висушити листя салату, помідори, яйце відварити круто. Сир натерти на дрібній тертці. У салат “Цезар” рекомендують додавати сир “Пармезан”, в цьому рецепті використаний сир “Гауда”. Вимити курячу грудку нарізати пластинами приблизно 2 см завтовшки і відбити кухонним молотком. Обсмажити в листах для смаження без додавання олії по 5-7 хвилин з кожного боку на середньому вогні. Приготовлені таким способом грудки виходять ніжними і соковитими.



Нарізати обсмажене філе кубиками 1х1 см, листя салату не дрібно, помідори черрі на дві половини, змішати інгредієнти разом.



Підготовка соусу для салату: змішати сметану, гірчицю, лимонний сік, щіпку сиру, видавити зубчик часнику, додати перець. Якщо ви дотримуєтеся правильного харчування, сметану можна замінити на нежирний йогурт. Салат вийде ще більш дієтичним і легким.

Готуємо страву для подачі. Викладаємо грудку, листя салату і помідори черрі, додаємо сухарики. Навмисно додаємо сухарики в кінці, щоб вони не розм’якшилися, додаємо соус, зверху прикрашаємо тертим сиром і яйцем. Приємного апетиту!