Салат Цезар з куркою

Салат Цезар з куркою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Підготуйте всі інгредієнти для салату Цезар. Курячі грудки промити, натерти сіллю і прованськими травами. Запікати в духовій шафі 30-40 хвилин до готовності. Запечені курячі грудки соковитіше обсмажені на сковороді.

Чіабатту нарізати кубиками, посипати сіллю і прованськими травами. Збризнути оливковою олією і поставити в духову шафу. Підсмажити до золотистого кольору.

Салат айсберг нарізати не дуже дрібно. Викласти на дно великого салатника.

Помідори помити, нарізати кубиками, викласти зверху на айсберг. Курячу грудку розрізати на невеликі шматочки. Теж додати в салат.

Приготувати соус для салату Цезар з куркою. Для соусу змішати в глибокій мисці натуральний йогурт і оливкове масло. Туди ж додати соєвий соус, прованські трави. Добре перемішайте, спробуйте на смак. Якщо потрібно, посоліть.

Додайте в салат з куркою пшеничні сухарики. Полийте весь салат заправкою. Зверху посипте все натертим пармезаном. Салат Цезар готовий. Приємного апетиту!