Салат з адигейський сиром

Салат з адигейський сиром – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.


Перець миємо, очищаємо від плодоніжки і насіння, ріжемо великими кубиками.


Помідори бажано беремо різних кольорів, у мене червоний і жовтий. Нарізаємо великими шматочками і відправляємо до перцю.


Цибуля бажано синього кольору, якщо ні, то замінюємо звичайним. Ріжемо півкільцями.

Огірки не очищаємо від шкірки, просто зрізаємо попки, ріжемо півколом і відправляємо в салат.

Сир ріжемо великими кубиками, приблизно по 1 см і додаємо до овочів.

Маслини розрізаємо на три кільця, зелень сильно не подрібнюємо.

Додаємо сіль, перець, сухі трави, у мене прованські, масло і перемішуємо. Масло я використовувала нерафіновану соняшникову.
Приємного апетиту!