Перець миємо, очищаємо від плодоніжки і насіння, ріжемо великими кубиками.
Помідори бажано беремо різних кольорів, у мене червоний і жовтий. Нарізаємо великими шматочками і відправляємо до перцю.
Цибуля бажано синього кольору, якщо ні, то замінюємо звичайним. Ріжемо півкільцями.
Огірки не очищаємо від шкірки, просто зрізаємо попки, ріжемо півколом і відправляємо в салат.
Сир ріжемо великими кубиками, приблизно по 1 см і додаємо до овочів.
Маслини розрізаємо на три кільця, зелень сильно не подрібнюємо.
Додаємо сіль, перець, сухі трави, у мене прованські, масло і перемішуємо. Масло я використовувала нерафіновану соняшникову.
Приємного апетиту!