Нарізати цибулю півкільцями.
Авокадо почистити від шкірки, розрізати навпіл. Нарізати соломкою (уздовж).
Порада: якщо ви купили не стиглий авокадо, не варто засмучуватися. Просто доведіть його до моменту зрілості, залишивши при кімнатній температурі на полиці. Він повинен стати м’яким. Вже стиглий плід слід зберігати в холодильнику протягом 5 діб, далі він починає втрачати свої корисні властивості.
Апельсин помити, очистити від шкірки. Нарізати кружечками, витягнути кісточки.
Зробимо заправку. Видавити в миску лимон. Додати мед і масло. Гарненько перемішати.
На тарілку викласти листя салатів. Злегка присипати їх цибулею.
Зверху викласти кружечки апельсинів і авокадо. (Можна, для яскравості салату, прикрасити помідорами черрі. Думаю маслини теж підійдуть, але це все не обов’язково). Полити заправкою. Зверху посипати свіжомеленим перцем. Виходить порційний салат з цікавим, чарівним смаком.
Приємного апетиту!