Овочевий салат з варених баклажанів, свіжих помідорів і зелені
Інгредієнти
Баклажани – 3 шт. | |
Помідори – 3 шт. | |
Зелень (кріп і петрушка) – 50 гр. | |
Оливкова олія – 3 ст. л. | |
Сіль – за смаком |
Як приготувати Салат з баклажанів, помідорів і зелені
Дуже простий овочевий салат з серпневих овочів – баклажанів та помідорів – максимум смаку і користі
Покроковий рецепт
Баклажани відварити в підсоленій воді до готовності десь 20 хвилин. Остудити і нарізати смужками.
Остудити і нарізати смужками.
Помідори помити, обсушити і нарізати кубиками. Додати до баклажанів.
Зелень помити, обсушити і дрібно нарізати.
Додати до інших овочів. Заправити оливковою олією і посолити. Перемішати.