Деякі інгредієнти салату потрібно буде подрібнити. Давайте почнемо з ковбаси. Продукт подрібнюємо дрібними кубиками і відправляємо нарізку в миску.
Наступний інгредієнт салату – відварні курячі яйця. Їх очищаємо від шкаралупи, рубаємо на обробній поверхні шматочками, перекладаємо в миску.
Білу консервовану квасолю перед викладенням до інгредієнтів потрібно перекласти на друшляк, промити під холодною водою, рідину злити.
Викладаємо до інгредієнтів салату сухарики з вашим улюбленим смаком.
Доповнюємо компоненти салату подрібненою свіжою зеленню, заправляємо майонезом, солимо, перчимо за смаком, перемішуємо.
Смачний і простий у приготуванні салат з білою квасолею готовий! Угощаемся на здоров’я!