Салат з білою квасолею і сухариками

Салат з білою квасолею і сухариками – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Деякі інгредієнти салату потрібно буде подрібнити. Давайте почнемо з ковбаси. Продукт подрібнюємо дрібними кубиками і відправляємо нарізку в миску.

Наступний інгредієнт салату – відварні курячі яйця. Їх очищаємо від шкаралупи, рубаємо на обробній поверхні шматочками, перекладаємо в миску.

Білу консервовану квасолю перед викладенням до інгредієнтів потрібно перекласти на друшляк, промити під холодною водою, рідину злити.

Викладаємо до інгредієнтів салату сухарики з вашим улюбленим смаком.

Доповнюємо компоненти салату подрібненою свіжою зеленню, заправляємо майонезом, солимо, перчимо за смаком, перемішуємо.

Смачний і простий у приготуванні салат з білою квасолею готовий! Угощаемся на здоров’я!