Салат з буряка з капустою і гранатом

Салат з буряка з капустою і гранатом – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Інгредієнти підготовлені, можна приступати до їх подрібнення. Порядок нарізки інгредієнтів значення не має, пропонуємо почати з шинкування капусти. З качана знімаємо верхні листочки, тонко шаткуємо капусту на обробній дошці. Капустяну нарізку переправляємо в миску.

Наступний інгредієнт для овочевого салату – відварений буряк. Очищаємо остиглу буряк від шкірки, потім подрібнюємо її з допомогою терки з середніми отворами.

Аналогічним чином поступаємо і зі свіжою морквиною. Очищаємо його від шкірки, натираємо. Перекладаємо подрібнену моркву до капусти і буряка.

Основні інгредієнти овочевого салату подрібнені і знаходяться в мисці. До них залишилося додати зерна граната. Очищаємо зручним способом гранат, витягаємо зерна і перекладаємо їх до подрібненим інгредієнтів салату.

Салат приправляємо до смаку сіллю, можна додати трохи цукрового піску (на ваш розсуд). Вливаємо для заправки рослинне масло.

Перешиваємо інгредієнти салату ложкою.

Смачний овочевий салат з відвареного буряка, свіжої капусти, моркви і гранатовими зернами готово! До столу подаємо його в загальному салатнику або розкладаємо по креманкам і подаємо порційно. Приємного вам апетиту і здоров’я!