Рецепт не представляє складності, адже інгредієнти для нього потрібно просто подрібнити і потім з’єднати в загальній мисці. Правда, слід попередньо відварити основний інгредієнт – буряк. Інші овочеві інгредієнти (білокачанна капуста, морква) використовуються для салату в свіжому вигляді. Овочеві компоненти простого і корисного салату доповнені гранатовими зернами, які надають готовому страві пікантності. Салат заправляється олією. В ідеалі масло повинно бути оливковою, але можна взяти і соняшникова, наприклад.
Для готування салату візьміть каструлю (для варіння буряків), обробну дошку, ножик, тертку, ложку для перемішування, миску. Подробиці приготування салату з буряком і капустою описані в нижчеподаному рецепті, а супроводжуючі фото зроблять процес готування простим і легким.