Салат з фореллю і пюре з авокадо

Салат з фореллю і пюре з авокадо – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Видалити щільну шкірку і кісточки у двох авокадо, потім нарізати маслянисту і дуже м’яку м’якоть цих плодів довільними шматочками.

Перекласти в миску, додати дрібно нарізаний кріп, влити проціджений лимонний сік, насипати рожевий перець, сіль, трохи цукрового піску. Всі вищеназвані інгредієнти збивати кілька хвилин до пишного стану і однорідного пюре за допомогою блендера.

Поставити ємність з приготованим пюре з авокадо в холодильну камеру і залишити на кілька хвилин.

А поки, в цей час очистити від шкірки філе форелі, дуже дрібно нарізати м’якоть рибки. Нарізати дрібненько салатовий зелений лук. Змішати цибулю з рибою.

На плоску тарілку в кільце викласти пюре з авокадо.

Не знімаючи кільця, викласти порізану раніше рибу з зеленим цибулею. Зняти кільце. Збризнути салат лимонним соком. Прикрасити блюдо салат корн.

Перед подачею до столу святковий салат з фореллю і авокадо рекомендується потримати в холодильнику.