Видалити щільну шкірку і кісточки у двох авокадо, потім нарізати маслянисту і дуже м’яку м’якоть цих плодів довільними шматочками.
Перекласти в миску, додати дрібно нарізаний кріп, влити проціджений лимонний сік, насипати рожевий перець, сіль, трохи цукрового піску. Всі вищеназвані інгредієнти збивати кілька хвилин до пишного стану і однорідного пюре за допомогою блендера.
Поставити ємність з приготованим пюре з авокадо в холодильну камеру і залишити на кілька хвилин.
А поки, в цей час очистити від шкірки філе форелі, дуже дрібно нарізати м’якоть рибки. Нарізати дрібненько салатовий зелений лук. Змішати цибулю з рибою.
На плоску тарілку в кільце викласти пюре з авокадо.
Не знімаючи кільця, викласти порізану раніше рибу з зеленим цибулею. Зняти кільце. Збризнути салат лимонним соком. Прикрасити блюдо салат корн.
Перед подачею до столу святковий салат з фореллю і авокадо рекомендується потримати в холодильнику.