Ікра з лосося не володіє високою жирністю. Салат виходить легким, але ситним. Ідеально для вечері, не псує фігуру і не викликає важкості після їжі.
Інгредієнти
Помідори – 4-5 шт. | |
Червоний солодкий перець – 1 шт. | |
Печериці – 400 г Свіжі або консервовані/мариновані | |
Пекінська капуста – 20-30 листя | |
Ікра з лосося – 200 г Покупна |
Навіть самий простий овочевий салат можна прикрасити не тільки візуально, але і за смаковими уподобаннями. Кому не подобається риба, може замінити інгредієнт покупної ікрою, яка додасть страві неповторний аромат.
Покроковий рецепт
Готуємо інгредієнти: очищаємо капусту, миємо гриби, нарізаємо помідори і перець.
Гриби нарізаємо часточками або за бажанням. Обсмажуємо протягом 10-15 хвилин, солимо й додаємо спеції за смаком.
Поки смажаться, нарізаємо часточками помідори. Сік бажано злити, щоб салат не вийшов мокрим.
Шаткуємо листя капусти і додаємо в миску до помідорів.
Додаємо спеції до грибів – для салатів, шашлику або до риби. На цьому ж етапі додаємо червоний солодкий перець.
Зливаємо рідину зі сковороди, гриби кладемо в миску.
Додаємо ікру з ложки, щоб вона рівномірно розподілилася по салату.
Салат готовий. Можна подавати гостям.