Салат з кольрабі з шинкою і морквою

Салат з кольрабі з шинкою і морквою – покроковий кулінарний рецепт приготування з фото, крок за кроком.

Кольрабі за смаком дуже нагадує білокачанну капусту. Вона містить величезну кількість вітамінів груп А, В, Р і С, кальцій, лікує анемію, надає сечогінний ефект, сприяє зниженню рівня холестерину, який відкладається на судинах, лікує атеросклероз на початкових стадіях. Овоч корисний для тих, що страждає захворюваннями нирок або печінки. З’їдаючи сто грамів капусти кольрабі в день, ви можете забезпечити себе дозою вітаміну С, при цьому нормалізується обмін речовин в організмі.

Кольрабі здатна чинити добре і корисне вплив на стан нервової системи та емоційну врівноваженість. В Європі кольрабі використовується в профілактичних цілях для уникнення інфекційних захворювань. Не лінуйтеся, готуйте і давайте цей овоч дітям!

Покроковий рецепт